Jazz på Bredekærgård Spirit of New Orleans

25/08/2019 - 13:00


Det bliver The Spirit of New Orleans som slutter jazzsæsonen på Bredekærgård. Første gang at orkesteret spillede til JAZZ på Gårdspladsen var i 2009.
The Spirit of New Orleans er ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner og gospel og spirituals af høj kvalitet.
Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.
Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.
The Spirit at New Orleans har med stor succes optrådt med internationale solister, ligesom de enkelte musikere har været solister i andre bands.
Orkesteret har været på utallige turneer. Givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber, jazzfestivaler, medvirket i radio og TV og udgivet flere bånd og CD-er.

Bandets medlemmer:
•Preben Nissen: Trombone, piano og vokal
•Carsten Henningsen: Banjo, guitar og vokal
•Stig Nielsen: Saxofon
•Jan Schiöpffe: Trommer
•Kim Holm Nielsen: Bas

Alle er velkomne

Entré kr. 25 – Gratis for medlemmer af Thorslunde-Ishøj Lokalhistorisk forening

 

Sted
Bredekæregård