Historien om TV-Ishøj

Ved Torben Höyer-Andersen
Velkommen til historien om TV-Ishøj, Danmarks ældste lokale tv-station. TV-Ishøj er løbende blevet udviklet fra analog sort/hvid med uskarpe billeder og lige så uskarpe budskaber, til en station der i dag sender i HD, bruger web som et aktivt medie, og hvor indholdet er skarpt fokuseret, og afstemt de redaktionelle mål.

 Egentlig skulle denne historie være udgivet som en bog, men på en hjemmeside der løbende kan opdateres og hvor indholdet er video, lyd, tekst og stillbilleder, kan vi formidle budskabet så levende som tv-stationen og dens mennesker fortjener. I dag hvor stationens udsendelser gennem ca. 30 år er blevet digitaliseret, kan du se dem på YouTube. I sidepanelet til højre finder du link til de YouTube kanaler hvor TV-Ishøjs udsendelser ligger.

 

 

 

 Rigtig mange mennesker har   medvirket til opbygning og udvikling af TV-Ishøj,  og når projektet er lykkedes så  godt som det er, skyldes det et sammenfald af planlægning og udnyttelse af de muligheder der løbende bød sig, stor politisk  velvilje og ikke mindst stort engagement fra frivillige borgere.

 

 

 

Vil du se mere angående TV-Ishøj historie klik HER