Medlemsblad

Medlemsblad

Ønsker du at læse Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forenings medlemsblad, skal du blot trykke på det blad du gerne vil læse og nyd indholdet.
Bladet bliver udsendt fire gange om året den første i månederne: februar – maj – august – november.
Foreningen gør meget ud af at informere sine medlemmer, både gennem medlemsbladet og foreningens hjemmeside.
Bladets indhold skal altid afsejle historiske temaer. Det kan være portrætter af kommunens betydningsfulde borgere eller en virksomhed, som på den ene eller anden måde har bidraget til historiefortællingen. Et blad uden aktualitet, er ikke noget blad. Derfor er siderne også ”plastret til med tilbud” om historiske foredrag, event på Gårdspladsen eller i Landsbysalen på Bredekærgård eller årets kæmpe store juletræsfest 4. juledag. – ellers er det kun fantasien, som sætter grænser for den redaktionelle kreativitet.

Det er en god idé at holde sig løbende opdateret på hjemmesiden. Redaktionen gør sit ypperste for med jævne mellemrum at berige hjemmesiden med nyttige informationer, nye historier og hvad der ellers kunne vær interessant for medlemmerne. Der kan meget hurtigt være et tilbud om et foredrag eller et event, som er kommet så sent, at det ikke kunne være med i det seneste blad.

For at lave et godt og læseværdigt indhold i et medlemsblad er det meget vigtigt at medlemmerne komme med nogle historier fra hverdagen – Overskrifter kunne være: Nomade i København og omegn, endestation Ishøj – Ishøj før S-Tog – Langt fra sporvognslarmen – Livet med linie 121 – Her bor familien – Selvom jeg bor i Ishøj, tænker jeg stadig på bjergene i Tyrkiet – Aldrig helt Ishøj’er – Fra Nordjylland til Ishøj Landsby – Jeg taler danske og tænker Ishøj’s – Min frihed, mit liv, min oase – Endelig hjem til Tranegilde – Udlandet trækker, men i Ishøj har jeg hjemme. Redaktionen venter med længsel på din historie

Modtager du ikke foreningens blad i din postkasse, kan du rette henvendelse til redaktør Peter Kay på mail: redaktør@ishoejlokalhistorisk.dk.

Brug af tekst og billeder fra bladene er ikke tilladt uden forudgående aftale med den ansvarshavende eller redaktøren.

2023

FebruarMajAugustNovember

   
 

2022

FebruarMajAugustNovember

2021

Februar
April
Juni
August
November
 

2020

Februar
Maj
August
November

2019

Februar
Maj
August
November

2018

Februar
LHF Foreningsblade 2018
Maj
August
November

2017

Februar
Maj
August
November

2016

Februar
Maj
August
November

2015

 

Februar
Maj
August
November

2014

 

 

Februar
Maj
August
November

2013

 

 

 

Februar
Maj
August
November