Fastelavnsfest på Bredekærgård

26/02/2017 - 11:00


Fastelavnsfest på Bredekærgård

Tøndeslagning, Fastelavnsteater og Godteposer er attraktionen søndag den 26. februar kl. 11.00 på Bredekærgård i Tranegilde Landsby.

Traditionen tro holder Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening den årlige fastelavnsfest. Der er lagt op til et brag af fest trylleri, dronninger og konger, og ikke mindst kåring af den bedst udklædte pige og drenge.

Fastelavnstrylleri

Børnetryllekunstneren Benedikt vil føre børnene ind i den magiske verden med tørklæder som skifter farve, Kaniner som bytter plads i kasserne, mælk som bliver tryllet til slik og også et tanketrick, hvor det er assistenen, som udfører magien ved at læse de andre børns tanker.
Efter trylleshowet bliver der lavet ballonfigurer. Det kunne være et ballonsværd, en ballonhat, en bi, en mus , en kanin eller noget helt andet.

Tøndeslagning

Vognporten og grisestalden danner rammerne for tøndeslagningen. Der bliver to til tre tønder – alt efter hvor mange børn, som deltager, og i hvilken aldersgruppe de er. Naturligvis er tønderne fyldt med dejlige lækkerier af sunde produkter. Det bliver spændende om kattedronningerne og kattekongerne kan gentage succeserne fra sidste fastelavn.

Kåring af bedste kostume

Festen slutter med uddeling af godteposer og fastelavnsboller til alle børnene og kåringen af den bedste udklædning.
Under hele arrangementet er der mulighed for at lave sit eget fastelavnsris og mange andre aktiviteter

De voksne skal heller ikke snydes. De får serveret kaffe og the ad libitum samt fastelavnsboller under hele festen.

For at deltage i fastelavnsfesten er man nødsaget til at tilmelde sig på HER Det koster kun 40 kr. pr. person.

 

Sted
Bredekærgård