Formandens Pen

Steen

Med generalforsamlingen den 12. marts startede et nyt foreningsår. En start der i år har givet sig udslag i en større ændring af bestyrelsen.

Niels Molberg valgte ved året generalforsamling at træde ud af bestyrelsen og overlade kassererposten til Lars Andersen. Niels har været med i bestyrelsen siden 1997 og alle årene som kasserer, så det gav lidt bekymring, at han ikke længere ville vogte foreningens finanser. Niels og Jane har dog forberedt overgangen til den nye kasserer grundigt og han er ved at være godt indarbejdet – tak for det.

Desværre måtte vi igen i år sige farvel til et bestyrelsesmedlem. Erik Jørgensen tabte som bekendt kampen og gik bort den 13. februar. Det er underligt, når man pludselig mister, vi var så vant til, at Erik kom på arkivet hver tirsdag at vi stadig venter ham, når der høres trin på trappen. – Æret være Eriks minde.

Kære Niels, foreningen er dig dybt taknemmelig for alt det arbejde, du har gjort gennem årene og det var med slet skjult bagtanke, at du blev æresmedlem. Et sådanne medlemskab er nemlig livslangt og uopsigeligt, så på den måde har vi sikret os, at du bliver i folden, så vi kan trække på din store viden.

Endnu en ændring af bestyrelsen var nødvendig, da Jens Hansen ønskede at trække sig som formand. Det kom jo ikke bag på os, du havde truet med det længe. Det betyder, som I jo nok har opdaget, at det ikke er Jens, der sidder for enden af formandens pen denne gang. Jeg skal gøre mit bedste for, at leve op til den tillid, som bestyrelsen viste mig, ved at vælge mig som arvtager. Det er altid svært at komme efter en så engageret og arbejdsom formand, så jeg er meget glad for, at Jens er blevet i bestyrelsen og at vi fortsat kan trække på ham og hans store forgrenede kontaktnet.

Med 2 der har forladt bestyrelsen og generalforsamlingens vedtagelse om en ekstra suppleant, er det mig en stor glæde, at kunne byde Arne Sørensen, Preben Kok og Torben Eg velkommen i gruppen og jeg glæder meget til det fremtidige samarbejde.

Endelig er det ved at være forår, varmen er vendt tilbage og blikket er rettet fremad. 2. juni sætter jazzen i gang og 16. juni er der 25 års jubilæum på Grøn Ishøj og så køre det slag i slag sommeren over. Den 25. august vil vi forsøge noget nyt, et syng-med-visearrangement som supplement til jazzen.

Det er bl.a. ved alle vores sommerarrangementer, at det er sjovt at være medlem, mange er i sving, mange dukker op og stemningen er god, specielt når solen skinner. Her er mange medlemmer samlet og rig lejlighed til at få sig en god sludder og lidt hyggeligt samvær.

Jeg vil slutte med et digt af Benny Andersen.

Livet
det er noget vi alle kender
livet
fører så meget med sig
fører så meget bort med sig
jeg har ikke noget mod livet
det ligger bare ikke så naturligt for mig mere
der skal flere forberedelser til nu
længere tids opvarmning hver morgen
hvad skal det ende med
til sidst er det tilløb alt sammen
og når man så skal springe
er man dødtræt
der er ikke andet for
man må snyde sig selv
for at kunne holde det ud
gå op i starten
give sig hen i sit timelange tilløb
med liv og sjæl.

Jeg glæder mig til at se jer alle på Bredekærgård til sommer.

 

Steen Skovhus

 

 

Tags: ,

Download: