Flere frivillige

DSC01791 - KopiTV Ishøj 2Forenigsnavn_MG_6899DSC04594

Vor forening har rigtigt mange frivillige, som efter eget ønske, tid og lyst deltager i de opgaver
vi har besluttet at påtage os at gennemføre.

Vi har brug for mange flere frivillige til følgende opgaver:

  1. Lokalhistorisk arkiv til arkivering- og registreringsopgaver vedrørende indsamlede og afleverede arkivalier (tovholder Steen Skovhus)
  2. Billedscanning- og registrering på lokalhistorisk arkiv af indsamlede og afleverede historiske billeder fra Ishøj (tovholder Steen Skovhus)
  3. Lokalhistorisk arkiv til formidling til de besøgende af lokalhistorisk arkivs samling og Ishøjs historie (tovholder Steen Skovhus)
  4. Video- og interviewudvalget til forberedelse og optagelse af interview med interessante og ”kendte” Ishøj-borgere (tovholder Peter Kay)
  5. TVarkivudvalget til overspilning og registreringsopgaver af TV-udsendelser fra Ishøj Lokal-TV og TV-Ishøj og til vedligeholdelse og registrering af gammelt udstyr fra Ishøj Lokal-TV og TV-Ishøj (tovholder Ole Olsen)
  6. Arrangementer som arrangeres og afholdes af foreningen. Det er praktiske opgaver ved jazz-arrangementerne, gule ærter, skovture, julestue, juletræsfest og andre møder, foredrag m.v.
  7. Bladudvalget til udarbejdelse og udgivelse af foreningens blad (tovholder Peter Kay)
  8. Historisk udvalg til forberedelse og gennemførelse af historiske projekter om Ishøj og formidlingen heraf gennem foredrag, udstillinger, hjemmesiden, skoletjenesten (tovholder Ole Olsen)

Der er sikkert en eller flere opgaver du kunne tænke dig at arbejde med.

Du bestemmer selv, hvilke opgaver du vil arbejde med og hvor timer du kan afse hertil.
Vi sørger for uddannelse, instruktion m.v.

Vi er allerede mange frivillige, som vil tage godt imod nye. Vi er kendte for et rigtigt godt socialt netværk og kammeratskab.
Meld dig hurtigst muligt ved at kontakte tovholderen for den opgave du vil være med i. Det kan ske mail eller på telefon.

Se bestyrelseslisten i bladet eller på hjemmesiden

Tags: , , , ,

Download: