Trolderier i Tranegilde

07/09/2014 - 10:00


Det rumler og knager under gulvene, i den lille landsby ved Ishøj. De gamle historier hviskes i smug ved skumringstide. Det er ganske vist… der er troldtøj på færde – igen!

Kom og find ud af hvad troldene har for. Vi skal på troldejagt, males som trolde, høre troldehistorier, spise troldesuppe, slås som trolde og hvem ved, måske møder du en rigtig trold!!!

Aktiviteterne foregår i tidsrummet 10-15.

– Prøv ansigtsmaling og udklædning og bliv forvandlet til en trold eller alf.
– Smag på troldefars simresuppe, tilberedt over bål.
– Lav rigtige troldevåben
– Tag på troldejagt. Tæl troldene og send dit svar, med en rigtig brevdue fra Kirkegård bakke. Måske er du den heldige vinder af to biografbilletter.
– Slås med trolden
– Se de to udstillinger: Hvordan ser trolden ud? og Spor efter trolde. Nogle af Ishøjs børn har allerede givet deres bud på, hvordan trolden ser ud. Kom og giv dit eget. Vi stiller selvfølgelig materialer til rådighed.
– Hør troldehistorier i troldens egen hule på høloftet. Ishøj bibliotek har tømt hylderne for troldehistorier, som du kan læse selv eller sammen med en voksen.
– Hver time kan du høre historien om Troldene i Tranegilde (kl. 11, 12, 13 og 14).
Hele arrangementet er ganske gratis og alle er velkomne.
Til arrangementet har vi som altid en café, hvor I kan købe hjemmebag, saft og kaffe/te til meget billige penge. I er selvfølgelig også velkomne til at tage madpakken med.
 

Vi glæder os til at se jer
Med venlig hilsen
Aktiviteter for Børn, Thorslunde-Ishøj lokalhistorisk forening

Sted
Bredekærgård