Jazz – Paul Harrison Band

30/08/2015 - 13:00


Rytmisk traditionel jazz på højeste niveau. Den populære engelske bandleader blæste sig lynhurtigt frem som dominerende topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og sax i 1998, og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Siden da har Harrisons musik givet genlyd overalt, med over hundrede engagementer hvert eneste år.   
Paul Harrison kører særdeles effektivt med sin karakteristiske og eksplosive stil, tilsat et væld af overraskelser undervejs. Han har om nogen ramt et stort og loyalt publikum i alle aldre, både i Danmark og uden for landets grænser, og markeret at kvalitet er hans varemærke hele vejen rundt. Et yderst catchy og melodisk repertoire af traditionelle klassikere mikses med atypiske numre inden for genren, og det hele skydes af i en stor variation af jazzens rytmiske stilarter.
Harrison disker op med et meget efterspurgt internationalt band, med fremragende folk på alle poster. Udmærker sig også med musikalske perler i et meget tæt samspil og solopræstationer, såvel som en levende visuel performance. Et stærkt engageret, humoristisk og professionelt team, leverer the full power af det succesfulde Paul Harrison Band.

Entré kr. 25 – Gratis for medlemmer af Thorslunde-Ishøj Lokalhistorisk forening

Sted
Bredekærgård