-UDSOLGT- Foredrag med tidligere borgmester Per Madsen

19/10/2017 - 18:00


FOREDRAGET med tidligere borgmester Per Madsen er desværre udsolgt

   
Det er lykkedes Thorslunde-Ishøj Lokalhistoriske Forening at få besøg af Ishøj’s tidligere borgmester Per Madsen – endda på 40 årsdagen for Ishøj Bycenters indvielse.
Gennem mere end et kvart århundrede har Per Madsen stået i spidsen for Thorslunde, Tranegilde og Ishøjs udvikling. Det har gennem tiderne givet grå hår i hoved, at få enderne – både de politiske, men så sandelig også borgernes meninger – til at nå sammen.
Hans kamp med sine egne partifæller på Christiansborg, om udenlandske statsborgere, var uovertruffen. Mange på ”Borgen” siger den dag i dag: ”BARE VI HAVDE TAGET PER MADSEN ALVORLIGT DENGANG”.
En politisk modstander gav fornylig aftenens foredragsholder dette skudsmål:
”Jeg lærte Per Madsen at kende som en umådelig tiltalende – nede på jorden – skoene i skabet – mand, som jeg havde et godt og udmærket samarbejde med. Per Madsen tror på mennesker, ligesom sin partifælle Anker Jørgensen. Han var en nederdrægtig flittig borgmester, som udelukkende arbejdede for kommunens borgeres vé og vel. Han kaldte en skovl for en skovl og en spade for en spade. – Og for alt i verden var han ikke betonsocialist”.
Foredraget begynder kl. 19.30 og varer ca. 1 time.

Kl. 18.00 før foredraget serveres  Stegt Flæsk

 

  

 

Sted
Bredekærgård