Høstfest 2021

05/09/2021 - 10:00


Loppemarked på Bredekærgård
Søndag den 5. september holdes den traditionsrige Høstfest på Bredekærgård i Tranegilde Landsby
Loppemarked, Salgsboder, Traktørstedet, Ishøj Harmonika Ensemble, Folkedans og ”Landsbyen Fortæller” er med til at give de besøgende en uforglemmelig dag.
Loppesælgerene har benyttet ”coronaferien” til at rydde op og muge ud i kældre og pulterkamre. Interessante og spændende ting ”titter” frem, som andre måske kan få glæde af. Der vil højst sandsynligt være et godt fund eller to – som de hungrende ”TV-opkøbere” vil være interesseret i – så kom før dem, det gavner sig!
Salgsboderne holder til i den store lade. Her er salg af pileflet, vin, lokal bihonning, GlasLinda samt danske frugter og grøntsager fra gartneriet Hedegården. Krøjers Pølser har meldt sin ankomst med mere end 15 forskellige hjemmelavede spegepølser – en lækkerbisken for ganen.
En Høstfest uden et TRAKTØRSTED er utænkeligt. Der er naturligvis sørget for at de besøgende kan glæde ganen med øl og vand, kaffe og æblekage, for slet ikke at tale om velsmagende HØSTpølser og berømte flæskestegssandwich fra grillen.
Musikken til Høstfesten tager Ishøj Harmonika Ensemble sig af. De går meget op i at vise hvad en harmonika kan bruges til og derfor spænder repertoiret over bl.a. evergreens, jazz, musicals og ikke mindst de sidste nye hit.
Midt på dagen optræder Folkedansergruppen ”Den Lille Vendelbo” fra Rødovre. De har bl.a. danset på Bakken, Tivoli og Frilandsmuseet akkompagneret af lyslevende spillemænd.
Kl. 11:00 og 13:00 kan man opleve Høstfest som i gamle dage. ”Landsbyen Fortæller” vil gennem 11 tableauer fortælle om livet i 1800-tallet i Tranegilde Landsby. Mød Maren i Kæret, Smeden, Degnemadammen, Soldaten, Brandfogeden, Posten, Præsten og alle de andre figurer i Tranegilde til Høstfesten.
Hele herligheden starter kl. 10.00 og varer til kl. 15.00.

Vil du have et stade  – så læs mere HER.

Sted
Bredekærgård