Grøn Ishøj – Jazz

15/06/2014 - 12:00


20145 Album4  christina

Spilletid kl. 12.00-14.30

Gruppen ”After Hours”, som tager udgangspunkt i jazzmusik, spiller et varieret repertoire, over klassiske standard melodier fra ”The Great American Songbook”, evergreens, ballader og blues, samt numre med latinamerikanske rytmer. Stilen er swingmusik og mainstream, men bandet går ikke af vejen for også at aflever viser og andre melodier fra den danske, norske og især fra den svenske sangskat.

For et par år siden fandt en kreds af erfarne jazzmusikere sammen og dannede gruppen ”After Hours”. I front har gruppen sangerinden Christina Hanghøj, som bakkes op af en rytmegruppe med piano, bas og trommer, hvortil kommer en blæser, der variere mellem klarinet og saxofon.

 

2014 jazz-five-pressefoto-2014-2

Spilletid kl. 15.00-18.00

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.
Jazz Five blevet grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea i 2013. Hvad enten der er tale om
festivaler, jazzklubber eller andre spillesteder, udstråler bandet altid overvældende spilleglæde. Som en storswingende og sveddryppende festmaskine, inviterer Jazz Five lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlader ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er forgangsmænd.

Gratis arrangement for alle.

2014-06-03 Traktørsted

Sted
Bredekærgård