Formanden har ordet

IMG_6243 - Kopi

Det er forår og alting klippes ned, der beskæres i buskadser og busketter –
sådan starter sangen "Hilsen til forårssolen" af Benny Andersen, ikke fordi den som sådan har noget med dette indlæg at gøre.
Det var blot den association jeg fik, da jeg kiggede ud af vinduet og solen skinnede.
Alligevel er det med forårets komme, vi for alvor mærker, at der er ved at komme liv i det nye år.
Vi har lige overstået sæsonåbningen af Bredekærgård med foreningens lille særarrangement i anledningen af
vores 40 års fødselsdag,og snart er der igen jazz på gårdspladsen.
Det er måske her værd at nævne, at vi i år har en fast aftale om at maskinladen er ryddet, så vi i tilfælde af regn kan gå indendørs.
Aktiviteterne for børn og barnlige sjæle bliver også bare meget bedre, når man kan være ude uden flyverdragt, luffer og en tophue, der hele tiden glider ned i øjnene.
– Så jo, vi glæder os til igen i år, at få våren og sommerens mange arrangementer til at spire og skabe glæde for alle foreningens medlemmer – store som små, unge som gamle.
Når du nu sidder med bladet i hånden og syntes det måske ser lidt anderledes ud, så er det fordi, vores gamle redaktør har valgt,
at træde lidt tilbage og overlade stafetten til en ny. Ib Woidemann, du skal have en stor tak for din lange tid som redaktør af bladet.
Du har sørget for, at foreningens blad både har været læseværdigt, historisk interessant, oplysende, – ja alt hvad man kan forvente sig af et Lokalhistorisk foreningsblad.
Du har lagt et kæmpe arbejde i det, og du har rykket og rykket, når vi andre ikke kunne overholde deadlines.
Det er virkelig din fortjeneste, at vi har et blad, og jeg er meget glad for, at vi stadig kan trække på din stor viden.
Tusinde tak Ib!
Til alle der gennem den seneste tid er kommet på arkivet og syntes, at ”ukrudtet” er ved at tage overhånd, kan jeg glæde med, at ombygningen af magasiner og arkivadministration allerede vil stå færdig inden sommer.
Så vi kan snart komme igang med at nyindrette arkivet og foreninges området til glæde for, – ikke bare alle jer aktive, men også for de mange besøgende, som dukker op når der er åbent.
Håber vi sammen får et godt nyt foreningsår – vi ses.
Steen Skovhus
 

Tags: , ,

Download: